0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ZHAOLEI 8L/12L Интелигентна кофа за Боклук Интелигентен сензор за Зареждане, кофа за Боклук Автоматичен Сензор, Електрическо Кофа за Боклук Домашно Кошчето за Баня, Кухн?

ZHAOLEI 8L/12L Интелигентна кофа за Боклук Интелигентен сензор за Зареждане, кофа за Боклук Автоматичен Сензор, Електрическо

BGN 450.84
Налично

Сума

Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Гуманизированное разстояние възприятие 25 см, без да се докосне!Просто движение на ръката се отваря капака. Гуманизированное разстояние възприятие 25 см, без да се докосне!Просто движение на ръката се отваря капака. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.Затворен дизайн, фланец двуслойни резервоара за предотвратяване на разпространението на миризмата на боклук и запазване на свежестта на въздуха в помещението. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.Толеранс на измерване е +/- 1-3 виж.Материал : PP + Металлобъемность изделия : 8Л /2,1 литра, 12Л /3,1 литра Обхват : спалня, кухня, дневна, офис и т.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно. Размер се измерва ръчно.Затворен дизайн, фланец двуслойни резервоара за предотвратяване на разпространението на миризмата на боклук и запазване на свежестта на въздуха в помещението.Ако често копъра боклук, просто кликнете върху бутона, за да задържите капака в продължение на дълго време, докато не натиснете бутона за ЗАТВАРЯНЕ, кофата за боклук, не възобнови режим на автоматично отваряне. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор. Мощен кухненско кофа за боклук.Дизайн с двойно бочонком отвътре и отвън вътрешен бъчва е оборудван с дръжки и дупки за съхраняване на торби за боклук, което е удобно за определяне на торба за боклук, което позволява да се избегне оголване на външния вид на торбичката за боклук, както и лесно за почистване и изхвърляне на боклука.Забележка : поради различния осветление и монитори цвят на продукта на снимката може леко да се различават от реалния продукт.Дизайн с двойно бочонком отвътре и отвън вътрешен бъчва е оборудван с дръжки и дупки за съхраняване на торби за боклук, което е удобно за определяне на торба за боклук, което позволява да се избегне оголване на външния вид на торбичката за боклук, както и лесно за почистване и изхвърляне на боклука. Мощен кухненско кофа за боклук. Пакетът включва : 1 * кофа за Боклук забележка : 1.Гуманизированное разстояние възприятие 25 см, без да се докосне!Просто движение на ръката се отваря капака.

Свойства

Клиентите също избират