0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MYSGYH YANGPING - Коледна Елха, Украса за дома, работния плот, Изкуствен Кипарис, Червени Плодове, Коледна украса, Коледна село (Цвят: B-45 см) BMZDSDZS-1 (Цвят: B-45 см, размер: -)

MYSGYH YANGPING - Коледна Елха, Украса за дома, работния плот, Изкуствен Кипарис, Червени Плодове, Коледна украса, Коледна

BGN 1.67
Налично

Сума

◆ Създаване на силна коледна празнична атмосфера за семейството си, са подходящи за коледната украса. ◆ Те са идеален подарък за Деня на благодарността и коледа е празнична украса. ◆ Той ще се превърне в празнична вечеря в допълнение, за да украсят вашия дом. ◆ Най-добрите Декорация и подарък. ◆ С перфектен размер, за да придадат на вашия дом весела ярки цветове. ◆ Създаване на силна коледна празнична атмосфера за семейството си, са подходящи за коледната украса. ◆ Те са идеален подарък за Деня на благодарността и коледа е празнична украса. ◆ Той ще се превърне в празнична вечеря в допълнение, за да украсят вашия дом. ◆ Най-добрите Декорация и подарък. ◆ С перфектен размер, за да придадат на вашия дом весела ярки цветове. ★ Добре дошли в магазина за покупка, ние прибудем в рамките на 15 работни дни, след като поставите поръчка, моля, обърнете внимание на време, не пропускайте празник, моля, да поставите поръчката възможно най-скоро.Най-добрите Декорация и подарък.Той ще се превърне в празнична вечеря в допълнение, за да украсят вашия дом.Те ще се превърне в идеален подарък за Деня на благодарността и украса за коледните празници.Идеален размер за даване на дома весела ярък колорит.Създайте силна коледна празнична атмосфера за семейството си, са подходящи за коледната украса.Спецификация : Цвят : като на снимката.Материал : Пластикразмер : 30 см, 45 Смупаковка включва : 1 x Коледно дърво Забележки : 1. Продайте само основните стоки, които не други стоки.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!.

Свойства

Color:
as picture.
Material:
plastic
Size:
30cm,45cm
Package included:
1 x Christmas Tree:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1- 3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :

Клиентите също избират