0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
GREGICH 6 Опаковки Пластмасова Чинийка за растенията, Тава за растения, Тава за събиране на вода, Тава за растения, Тава за отводняване на растенията На закрито, На откр?

GREGICH 6 Опаковки Пластмасова Чинийка за растенията, Тава за растения, Тава за събиране на вода, Тава за растения, Тава

BGN 4.79
Налично

Сума

9 инча отдолу, височина 1,1 инча, подходящ за съдове за растения с диаметър на дъното-малко 5. ?【ИДЕАЛНА ОПОРА】 - Трайни чинии за растенията, за да осигури идеална опора за вашите растения и улесняват тяхното движение, когато растението трябва да се движат по някакви причини, като например недостатъчна слънчева светлина.Тези корита са подходящи както за вътрешни, така и за външни инсталации. ?【ОТЛИЧЕН ДРЕНАЖ ЗА РАСТЕНИЯТА】 - Не се тревожи за прекалено много или недостатъчно поливане на растения.9 инча отдолу, височина 1,1 инча, подходящ за съдове за растения с диаметър на дъното-малко 5.Тези корита са подходящи както за вътрешни, така и за външни инсталации. ?【СГЪСТЕНО и трайни】-Нашите пластмасови таблички, специално изработени от висококачествени нов полипропилен пластмаса, здрава, устойчива на слънчевите лъчи, и падане, по-дебел и по-здрав, отколкото на други, не се чупят лесно, издържат на натоварване до 110 кг / 50 кг ?【ПОДДЪРЖАЙТЕ ЧИСТОТА И СТРОЙНОСТ】 - Никога повече не се притеснявайте за просыпании вода и на почвата или повредени повърхности на вашите мебели!Нашите корита за растенията задържат излишната вода и на почвата, благодарение на своя водоустойчив дизайн и осигуряват добра изолация между саксии и повърхността на мебелите. ?【СУПЕРЦЕННОСТЬ】- 6 опаковки кръгли пластмасови блюдец за растения с диаметър 6 инча, всяка с ширина 7,5 инча отгоре и 5. ?【ИДЕАЛНА ОПОРА】 - Трайни чинии за растенията, за да осигури идеална опора за вашите растения и улесняват тяхното движение, когато растението трябва да се движат по някакви причини, като например недостатъчна слънчева светлина.

Свойства

Клиентите също избират