0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
SEWACC 250 бр. Капак за Очната Ябълка, Крайни Стъкло, домашни Любимци, Мм, Куклен очите, Куполни Декори, Играчка за Хелоуин за Кабошонов, Аксесоари за Моделиране, Очните Я?

SEWACC 250 бр. Капак за Очната Ябълка, Крайни Стъкло, домашни Любимци, Мм, Куклен очите, Куполни Декори, Играчка за Хелоуин

BGN 1.00
Налично

Сума

стъкло.Кукла, която на очите : Докато повърхността е гладка, равна и чиста, с нея може да се приложи тези очи.Защитни очите за бродерия : 50 бр., подпори за моделиране на окото, кукла за производство на очната ябълка, украсена с декоративни стъклени очи (смесен стил) Лесен за използване, просто залепете върху повърхността, ще имате чифт очи, забавна кукла за деца.Украса на очни топки : Изработен е от висококачествен стъклен материал, който е траен и безопасни за употреба.Кукла със затворени очи : Достатъчно количество може да отговори на вашите различни изисквания към поделкам и подмяна, и можете да ги споделите със семейството и приятелите си.Фалшиви очните ябълки : можете да го използвате за занаяти от глина, кукли и други проекти. стъкло.Кукла, която на очите : Докато повърхността е гладка, равна и чиста, с нея може да се приложи тези очи.Защитни очите за бродерия : 50 бр., подпори за моделиране на окото, кукла за производство на очната ябълка, украсена с декоративни стъклени очи (смесен стил) Лесен за използване, просто залепете върху повърхността, ще имате чифт очи, забавна кукла за деца.Украса на очни топки : Изработен е от висококачествен стъклен материал, който е траен и безопасни за употреба.Кукла със затворени очи : Достатъчно количество може да отговори на вашите различни изисквания към поделкам и подмяна, и можете да ги споделите със семейството и приятелите си.Фалшиви очните ябълки : можете да го използвате за занаяти от глина, кукли и други проекти.Списък на пакетите 50 x Стъклени очните ябълки Характеристики - Забележка : Смесен стил - можете да го използвате, за да получите повече удоволствие от САМ и да получите изящни ръчно изработени изделия. - Материал : стъкло Цвят : Асорти цветове - Изключителна изработка, ярко и красиво, може да играе много добър декоративен ефект. - Докато повърхността е гладка, равна и чиста, тези очи могат да бъдат прикрепени към нея. -Размер : 1.50 X1.50 X0.30 см/0.59 X0.59 X0.12 инча - Можете да го използвате за занаяти от глина, кукли и други проекти. - Произведен от висококачествен стъклен материал, който е траен и безопасни за употреба.Описание на продукта кукла, която очи Стока е подходящ за производство на малки куклено играчки.Защитни очи за бродерия Насладете се на своите идеи и правят живота по-забавно, а детето по-щастливи. украса глазными топки Стъклени очните ябълки може да използвате, за да персонализирате почти всеки неодушевленного предмет, никакви други ръчно изработени изделия.

Свойства

Клиентите също избират