0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Flosius 120 БР. Украса за коса с Дредами под формата на Короната за жени, Пигтейли, Златни Аксесоари за Дредов, Регулируеми Копчета, Мъниста за Коса, Пръстен Желязо, Плете?

Flosius 120 БР. Украса за коса с Дредами под формата на Короната за жени, Пигтейли, Златни Аксесоари за Дредов, Регулируеми

BGN 2.00
Налично

Сума

?[Пакетът включва в себе си] Общо 120 парчета : 60 бр. декорации за коса със златни дредами под формата на короната и 60 бр. мъниста за коса във формата на сребърна корона locs.Обикновено това е достатъчно за пълна главата. ?[Неща] Регулируеми аксесоари за коса, изработени от желязо, имат добра пластичност и здравина, те са по-трайни, отколкото на изделия от алуминий, им е трудно да се съборят, и може да се използва повторно. ?[Размер] 10мм * 10мм, регулируем размер за повечето плетени прически. красив и атрактивен начин за разкрасяване на косата. ?[Приложения] Висококачествени мъниста-расти от железниците на косата - това са красиви златни копчета за удължаване на косата, идеални за парти, занаяти, сватби, фото сесии, модно ревю, младоженци, бала и т.н. ?[Продажба на услуги] Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество и най-доброто обслужване.Добре дошли, за да се свържете с нас по всякакви въпроси, ние ще решим всички проблеми в рамките на 24 часа. ? Аксесоари за дредов със златна корона 120 БРОЯ, регулируеми маншети, сребърни накити за косата, жените на опашка ? ?Спецификация на продукта : ? ?Материал : Метал желязо, по-дълготраен, отколкото алуминиеви изделия, лесно се чупи и може да се използва повторно. ?Стил : Уникален дизайн с дупки, форма на короната - красив и атрактивен начин за разкрасяване на косата. ? Размер : 10 мм * 10 мм, регулируем размер за повечето плетени прически. ?Цвят : Златни и сребърни мъниста-расти, аксесоари за коса за косичек. ?Размер на кутията за съхранение : 14,8 х 7.8 х 2 виж ? на Помещение включва : ? ? 60 бр. златни бижута за коса с дредами ? 60 бр. сребърни накити за косата с дредами ? Кутия за съхранение на 1 бр. ? Съвети : Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество и най-доброто обслужване, ако имате някакви въпроси или проблеми по отношение на косата, добре дошли, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.

Свойства

Клиентите също избират