0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Режийни Норковые Мигли За удължаване на мигли / Индивидуални Принадлежности За изграждане на миглите Салонного дестинация/ B Curl / Дебелина 0,07 ~ 0,25 мм, дължина 8-15 мм Р?

Режийни Норковые Мигли За удължаване на мигли / Индивидуални Принадлежности За изграждане на миглите Салонного дестинация/

BGN 4.74
Налично

Сума

1 100% ръчна изработка с висококачествени материали : My Beauty Eyes Лъжливи Mink Lash - това е 100% ръчна изработка, изработени опитни работници с помощта на висококачествена корейски влакна PBT.Къдрите и блясък остават постоянни и след процедурата къдрите лесно се разтварят, благодарение на които миглите можете да бъдете доволни. 2 Лекота изграждане на : Въздушни мигли My Beauty Eyes от изкуствена норка лесно се отделя слой на ивици, и когато сте приели фалшиви мигли пинсети, те лесно се отделят една след друга, което гарантира бърза и приятна процедура на изграждане.Освен това, на режийните ресницах не остава следи (лепкавост лента), което помага за провеждане на процедурата и по-качествено. 3 Създаване на естествени мигли : Изкуствени норковые мигли My Beauty Eyes са произведени с използване на висококачествени материали PBT за създаване на миглите, които след изграждане изглеждат като естествени. 4 Гаранция за качество : Във всички синтетични ресницах, произведени My Beauty Eyes, не се използва от козината на домашни любимци и не се провеждат експерименти с животни.Този продукт отговаря на стандартите на ISO 9001 (управление на качеството) и ISO 14001 (управление на Околната среда). 5 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ние ще задоволи 100% от нуждите на нашите клиенти, всеки път, когато използвате нашите продукти.Обаче, ако не сте 100% доволни от нашите услуги или продукти, просто се свържете с нас.Ние винаги сме готови да подкрепят нашите клиенти и непрекъснато търсят нови начини за подобряване.

Свойства

Клиентите също избират