0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Тренировочная Четка за нокти за Акрилни нокти със стойка-за монтиране на стена, Мека Силиконова Четка за Маникюр, Гъвкава Сгибаемая носи етикет за услугата Четка з?

Тренировочная Четка за нокти за Акрилни нокти със стойка-за монтиране на стена, Мека Силиконова Четка за Маникюр, Гъвкава

BGN 31.99
Налично

Сума

1. Материал за защита на околната среда - Външен пръст е изработен от мек силикон, нетоксичен, безопасен за използване.Нашата модел на пръста може да се овлажнява ацетон и се използва led филм за нокти. 2. Висока имитация-този на ноктите пръст за тренировка на ноктите е разработен за зряла женска ръка в същото съотношение размери.Линия на четка добре се вижда, много подобни на истинската ръка. 3. Сгибаемый - пръст има вградени костите, които могат да се сгъват под различни ъгли, по ваше желание.Този ръчен манекен за нокти е мек и на допир наподобява желе. 4. Нов дизайн - Нов в основата на по-подходящи за различни маникюрных маси и не пада. 5. За многократна употреба - Практики за многократна употреба и лесни за почистване, просто го изплакнете във вода след употреба. 1. Материал за защита на околната среда - Външен пръст е изработен от мек силикон, нетоксичен, безопасен за използване.Нашата модел на пръста може да се овлажнява ацетон и се използва led филм за нокти. 2. Висока имитация-този на ноктите пръст за тренировка на ноктите е разработен за зряла женска ръка в същото съотношение размери.Линия на четка добре се вижда, много подобни на истинската ръка. 3. Сгибаемый - пръст има вградени костите, които могат да се сгъват под различни ъгли, по ваше желание.Този ръчен манекен за нокти е мек и на допир наподобява желе. 4. Нов дизайн - Нов в основата на по-подходящи за различни маникюрных маси и не пада. 5. За многократна употреба - Практики за многократна употреба и лесни за почистване, просто го изплакнете във вода след употреба.

Свойства

Клиентите също избират