0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Victosoaring Disaster Пожарна одеяло от Фибростъкло за оцеляване, Защитен Калъф, който е подходящ за кухня, Камина, скара, кола, къмпинг (59x59 инча)

Victosoaring Disaster Пожарна одеяло от Фибростъкло за оцеляване, Защитен Калъф, който е подходящ за кухня, Камина, скара,

BGN 13.33
Налично

Сума

ИЗПОЛЗВА се ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ В бедствени СИТУАЦИИ : ЗА разлика от обикновените пожарогасители, можете да ги използвате за гасене на малки пожари, без да се създава хаос.Той може незабавно да се спре възпалението течност или мазнина, блокиране на достъпа на кислород.Тя може да се използва при различни видове огън.Те също така могат да се използват като изолация или теплозащитных екрани.Задължително имайте в дома си противопожарен комплект и автомобилен комплект за оцеляване за защита.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Изработен е от 100% от висококачествени огнеупорни материали, наречени тканым с фибростъкло.Те отговарят на стандарт EN-1869 г. : от 1997 г. за гасене на огън при приготвянето на храната.Те могат да издържат на високи температури до 1076 градуса по Фаренхайт или 580 градуса по Целзий.ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Просто махнете отметката противопожарно одеяло, широко разпространението одеялото и бавно го хвърли, за да прикрие огъня. (задължително оставете го там за няколко секунди) Нека одеялу задуши огъня.Изключете котлона или друг източник на топлина.ИДЕАЛНОТО СПАСЕНИЕ : Това противопожарно одеяло е идеално за спасение.Той е нетоксичен и безопасен за възрастни, деца и домашни любимци.Срок на валидност не изтича, и е много удобно.Може лесно да се съхранява на кухненски маси в случай на крайна необходимост.Силно се препоръчва да го наблизо с кухненски бокс, камина, къмпинг, офис, грил и т.н. СТАНДАРТ : Съответства на стандарт EN-1869 г. : от 1997 г. за борба с пожарите при приготвянето на храни; Опаковка : 1 опаковка пожарогасителна одеала с размерите на 59x59 инча.ТЪЙ като почти 50% от дома на пожари, предизвикани от пожари в кухнята , е важно бързо да се готви такива пожари.Противопожарно одеяло VICTOSOARING идеална за бързо гасене на пожар в кухнята, без никакво елементарно, укутываясь при спасяването от пожар Предимство : 1. За разлика от други противопожарни одеяла, в противопожарном одеяле VICTOSOARING почти няма части от стъклени влакна, така че повечето от вас не се притесняват за сърбеж. 2. Пожар одеяло VICTOSOARING може да се готви не само твърди огън, но също така маслен и газ.Той забавя и пречи на разпространението на огън, благодарение на въздушна изолация. 3. Противопожарно одеяло VICTOSOARING запазва мястото си в ред и чистота, след като пожар, потушени 4. Противопожарно одеяло VICTOSOARING е подходящ за употреба в офиса, в склада, на борда на кораб, в кола, на строителната площадка, в дома, в кухнята, в ресторанта, в сграда, за забавление, на бензиностанция и т.н. Материал : плат от фибростъкло.Опаковка : 1 опаковка пожарогасителна одеала с размерите на 59x59 инча.

Свойства

Клиентите също избират