0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MXIAOXIA Qmake 8 бр. набор от професионални педикюрных ножица за нокти, кука от Неръждаема стомана, Преносим (Цвят: Бял-носи етикет за услугата Заострен звезда4, Размер: Д)

MXIAOXIA Qmake 8 бр. набор от професионални педикюрных ножица за нокти, кука от Неръждаема стомана, Преносим (Цвят: Бял-носи

BGN 10.83
Налично

Сума

Текстурирани яке от изкуствена кожа, устойчиви на структурата, износостойкая, дишаща, стареющая и мека. стригите ноктите, те не летят.След изрязване на ноктите леко докоснете, за цялата ногтевая бележчица излезе.Ножица за нокти с извито острие са Красиви и лесни за употреба.Тип обект : Комплект клещи за нокти.Текстурирани яке от изкуствена кожа, устойчиви на структурата, износостойкая, дишаща, стареющая и мека. стригите ноктите, те не летят.След изрязване на ноктите леко докоснете, за цялата ногтевая бележчица излезе.Ножица за нокти с извито острие са Красиви и лесни за употреба.Тип обект : Комплект клещи за нокти.Текстурирани яке от изкуствена кожа, устойчиви на структурата, износостойкая, дишаща, стареющая и мека. стригите ноктите, те не летят.След изрязване на ноктите леко докоснете, за цялата ногтевая бележчица излезе.Ножица за нокти с извито острие са Красиви и лесни за употреба.Вид на стоката : Комплект клещи за нокти. Материал : неръждаема стомана Тегло : 650 g Цвят : светло кафяв, Количество : 8 бр. Инструменти : нокторезачки, ножици за рязане на кожичките, лек дизайн я прави идеален спътник за пътуване за вас.

Свойства

Клиентите също избират