0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Коледна Украса Пряничная Кукла Снежен човек Дървена Табела Новост на няколко нива Декор Тава Снежинка Балон Зелена Дървена Табела, Селска Фермерска Къща Декор за ?

Коледна Украса Пряничная Кукла Снежен човек Дървена Табела Новост на няколко нива Декор Тава Снежинка Балон Зелена Дървена

BGN 4.53
Налично

Сума

☀ Размер : Дървени плочки с венец с размери около 12x8 инча. ☀Материал : Дървена табела vintage farmhouse е изработена от висококачествени екологично чисти материали, тя е здрава, сигурна и нетоксичная, устойчив на износване, по-лека, но здрава. ☀ Е Готов да бъде обесен : Стенен артистичен интериор от дърво truck wood има 1 зубчатую закачалка за дрехи в горната част на задния панел, ви е удобно да го закачите на стената. ☀ Случаи на употреба : прилагане за спални, хол, баня, училище, трапезария, офис, класна стая, библиотека, фитнес зала, удобства, веранда бар, тераси, гараж и т.н. ☀ най-Добрият подарък : Тези дървени стенни надписи Berries с модерен очукан тапицерия създават интересна естетиката на фермерска къща.Това е перфектния подарък за ваш приятел, роднини на деня на благодарността, Коледа, Ден на бащата, Ден на независимостта, Хелоуин, Нова година, рожден ден, коледни парти, ден на Св. Валентин и housewarming. ☀ Размер : Дървени плочки с венец с размери около 12x8 инча. ☀Материал : Дървена табела vintage farmhouse е изработена от висококачествени екологично чисти материали, тя е здрава, сигурна и нетоксичная, устойчив на износване, по-лека, но здрава. ☀ Е Готов да бъде обесен : Стенен артистичен интериор от дърво truck wood има 1 зубчатую закачалка за дрехи в горната част на задния панел, ви е удобно да го закачите на стената. ☀ Случаи на употреба : прилагане за спални, хол, баня, училище, трапезария, офис, класна стая, библиотека, фитнес зала, удобства, веранда бар, тераси, гараж и т.н. ☀ най-Добрият подарък : Тези дървени стенни надписи Berries с модерен очукан тапицерия създават интересна естетиката на фермерска къща.Това е перфектния подарък за ваш приятел, роднини на деня на благодарността, Коледа, Ден на бащата, Ден на независимостта, Хелоуин, Нова година, рожден ден, коледни парти, ден на Св. Валентин и housewarming.Характеристики на Тези стенни декоративни стикери от остролиста са изработени от качествено дърво, се различават издръжливост и добра консистенция на дървото, им е лесно да се деформира или се прекъсне, а също така те са гладки на пипане, благодарение на фина обработка и полиране, които могат многократно да красят по-дълго време.Стенен декори могат да се добавят към открита площадка за украса на входната врата или да се мотае вътре в стаята, на стената кухня, хол, веранда, тераси, гараж; И те ще станат достойни за подарък на семействата и приятелите си за голяма благословия.Ретро дървен стенен арт декор има 1 зубчатую закачалка за дрехи в горната част на гърба, ви е удобно да го закачите на стената.

Свойства

Клиентите също избират