0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Електрическо Одеало с подгряване, Двойно Размер 62 x 84, Меко Фланелевое Одеяло с топъл, сертификат, ETL, Бързо загряване с 6 Нива на отопление и 9 Часове за Автоматично и?

Електрическо Одеало с подгряване, Двойно Размер 62 x 84, Меко Фланелевое Одеяло с топъл, сертификат, ETL, Бързо загряване

BGN 15.99
Налично

Сума

【6 нива на нагряване и автоматично изключване】 : Одеало с отопляем има 6 нива на нагряване, които могат лесно да изберете с помощта на бутона (диапазон на температура : 85 ° F ~ 110 ° F).Моля, обърнете внимание, за да не сгъване одеяло, когато ги използвате. 【Универсално и стираемое в колата】 - Това одеяло с размери 62 x 84 инча, можете да използвате по време на обедната почивка на работа, четене на дивана или гледате телевизия у дома, добавяйки топлина, за да можете лесно да прекарат приятно време.Моля, обърнете внимание, за да не сгъване одеяло, когато ги използвате. 【Сигурност и защита от прегряване】 : Електрически одеяла са с високо качество. 【Меки, удобни и големи по размер】 - Юрган с електрически отопляеми лесно, а дишаща фланелевая плат е толкова приятна за кожата, че по-високата температура няма да ви навреди.Одеяло с отопляем има функция за автоматично изключване в рамките на 9 часа, равномерно разпределение на топлина и осигурява изключителен комфорт.Просто махнете отметката от контролер, одеяло и с топъл може да се пере в машина.Удължен захранващ кабел ви позволява да свържете го към захранването на различни места за гъвкаво използване на по-големи разстояния.Както бързо загрява ви кара да се чувствате горещина и разпръсква студ в най-кратки срокове. 【Универсално и стираемое в колата】 - Това одеяло с размери 62 x 84 инча, можете да използвате по време на обедната почивка на работа, четене на дивана или гледате телевизия у дома, добавяйки топлина, за да можете лесно да прекарат приятно време.

Свойства

Клиентите също избират