0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Кутия за Хапчета Открит Къмпинг Пътуване Преносима Кутия За Хапчета Калъф с 10 Отделения Двуслойни Контейнер За Съхранение на Лекарства С Печата на Притежателя (Си?

Кутия за Хапчета Открит Къмпинг Пътуване Преносима Кутия За Хапчета Калъф с 10 Отделения Двуслойни Контейнер За Съхранение

BGN 1.00
Налично

Сума

Компактен размер, предназначен за по-удобно носене и поддържане на чистотата в чантата си.Изработен от висококачествен полипропилен материал, защитен, водоустойчив, полезни за здравето и трайни, която осигурява отлична защита на таблетки.Портативен за къмпинг, риболов, пътешествия и други дейности на открито.Подходящ също така и за домашна употреба.Идва с 10 отделения с различни размери, и всеки офис е с отделен капак.Настанява гости в 10 различни вида хапчета или 10 дози.Върху корпуса можете да залепите на лична информация, което е много подходящо за деца и старци.Описание Вземете със себе си на пътешествие няколко таблетки при възникване на някои неотложни заболявания на тази овална кутия за хапчета ще осигури удобно съхранение по време на транспортирането.Тя е отлична пропускливост за защита на лекарства.Вътре в 10 отделения, в които е удобно да съхранявате различни видове хапчета.Малък размер и леко тегло предоставят своята практичност и преносимост.Характеристики - Цвят : сив. - Материал : PP. - Размер : приблизително 9,6x6,3x3 см /3,8x2,5x1,2 инча (Lxwxh). - Произведен от висококачествен полипропилен материал, защитен, водоустойчив, полезни за здравето и трайни, която осигурява отлична защита на таблетки. - Идва с 10 отделения с различни размери, и всеки офис е с отделен капак.Настанява гости в 10 различни вида хапчета или 10 дози. - Компактен размер, предназначен за по-удобно носене и поддържане на чистотата в чантата си. - В случай можете да залепите на лична информация, което е много подходящо за деца и старци. -Портативен за къмпинг, риболов, пътешествия и други дейности на открито.Подходящ и за домашна употреба.Пратката включва 1 х преносим калъф за таблетки за пътуване на открито с 10 отделения, двуслойни притежателя на контейнера за съхранение на лекарства (сив).

Свойства

Клиентите също избират