0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
5D Комплекти за Диамант Живопис, Diamond Изкуство за възрастни и Деца, Начинаещи, екстремни Кръгла/Квадратна Пълна Бормашина, Диамантена Живопис на Номер Комплект Скъп?

5D Комплекти за Диамант Живопис, Diamond Изкуство за възрастни и Деца, Начинаещи, екстремни Кръгла/Квадратна Пълна Бормашина,

BGN 3.33
Налично

Сума

(30% повече диаманти, за да бъде сигурен, че можеш да се справиш с работата). Извадете диаманти от тавата с помощта на диамант дръжки.Ако получения от вас продукт е повреден или да липсват някакви аксесоари, като например диаманти, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро, и ние переоформим го е безплатно за вас. ?【Подарък със собствените си ръце И декорация за дома】 диамантена живопис със собствените си ръце може да се освободите от стреса, да коригира емоции, повишаване на увереността в себе си и упорито да развият търпението, подходящ за възрастни/деца/ начинаещи.Ако получения от вас продукт е повреден или да липсват някакви аксесоари, като например диаманти, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро, и ние переоформим го е безплатно за вас.Всеки диамант има цели 26 лица, благодарение на завършената картина с диаманти изглежда по-ярка и обем. Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ кръгъл диамант. Внимателно залепете на таблетка на съответния платно. също така може да се използва като подарък, например за рожден ден, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, парти, сватба и т. Диамантите не са годни за консумация, моля, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като проглатывание. Отворете кутията и проверете наличието на специални инструменти за диамант стенописи.Сега можете да го използвате като декорация за осветление на вашия дом.Платна с размер 80х160 см (diamond живопис на големия размер включва в себе си няколко комплекта инструменти). Продуктът не включва рамка, можете да окачите на готово изделие на дървена рамка.Когато сте готови своя поделку, вие ще чувствате удовлетворение и гордост.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава. също така може да се използва като подарък, например за рожден ден, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, парти, сватба и т. Нанесете върху дръжката на съответната сума на диамантения лепило.Платна с размер 80х160 см (diamond живопис на големия размер включва в себе си няколко комплекта инструменти).Трябва да се обърне внимание на : 1.

Свойства

Клиентите също избират