0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Косметичка за грим WZMPA Princess, Подаръци, Вдъхновени от Филма В Свят, Пълен с Принцеси, Чанта с цип, За жени или Момичета (Be Bellee)

Косметичка за грим WZMPA Princess, Подаръци, Вдъхновени от Филма В Свят, Пълен с Принцеси, Чанта с цип, За жени или Момичета

BGN 3.33
Налично

Сума

Благодарим ви, че посетихте нашия магазин.Идеалният подарък за всеки повод и за вашия приятел, сестра, баба, майка, приятелка, съпруга или може да бъде преподнесен като малка изненада по всяко време на годината. 【ИЗИСКАНА 3 D-печат 】 : Ние сме специалисти в областта на сублимация печат, която позволява да нанасят изображения / текст на изделия без избледняване или напукване на кожата.Най-подходяща е мека и бережная ръчно пране /протирание гъба.Той има добра устойчивост на износване, водоустойчив дизайн и тънък качество на изработка.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т.Здрав метален цип сигурно ще задържи всички стоки от първа необходимост на място.Това е смислен подарък. 【Подробности за оформяне и производство на 】 : Машинно пране, не се препоръчва.В него може да съхранявате вашите ръчни инструменти, канцеларски материали, четки, рулетка и други ежедневни консумативи и ученически пособия.В него могат да се поберат достатъчно количество козметични средства и инструменти за грим.Здрав метален цип сигурно ще задържи всички стоки от първа необходимост на място. 【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазура. Добре дошли в wzmpa, творчески и топло магазин. 【ТРАНСПОРТИРАНЕ и УСЛУГИ 】 : Този пакет ще дойде до вас в красива формата на пакет за глазура. Като дневна чанта за съхранение. 【МАТЕРИАЛ】:Изделия са произведени от висококачествени трайно futon платна на тежести.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация. подплата от черна водоустойчива подплата. 【ИЗИСКАНА 3 D-печат 】 : Ние сме специалисти в областта на сублимация печат, която позволява да нанасят изображения / текст на изделия без избледняване или напукване на кожата.Като козметични чанти.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма подкрепа и мотивация.Перфектен размер : достатъчно малък, за да побере повечето чанти, но достатъчно просторен, за да побере всичко необходимо (слушалки, мобилни телефони, слънчеви очила, ключове и т. 【МАТЕРИАЛ】:Изделия са произведени от висококачествени трайно futon платна на тежести. 【Размери 】 : 23 см (9,05 инча) * 17 см (6,69 инча).Тук можете да намерите нежен и подходящ подарък за вашето семейство и приятели, колеги, учители, възпитаници на всеки празник.

Свойства

Клиентите също избират